• Maatwerk advies
  • Snelle levering
  • Serviceonderhoud
  • Keuringen

Elektrische palletwagen

Elektrische palletwagen li-ion 1500 kg

Merk: EP

Art nr : C2M-EPL154-1.5
Afmeting : 1150 x 560 mm

€2.655,95 €2.195,00 excl. btw

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Wat is een elektrische palletwagen?

Een elektrische palletwagen, ook wel een elektrische pompwagen, transpallet of pallettruck genoemd, is een elektrisch aangedreven transportmiddel dat beschikt over twee vorken. Dit maakt de wagen ideaal voor het verplaatsen van goederen op pallets. In tegenstelling tot een stapelaar is een elektrische palletwagen niet geschikt voor het stapelen van goederen of lasten.

Waarom een elektrische pompwagen?

Een elektrische pompwagen maakt het makkelijk om pallets en andere goederen snel en eenvoudig te vervoeren. Bij Intramat Group heeft u de keuze uit verschillende soorten palletwagens, waarbij met name de afmetingen en het draagvermogen belangrijke criteria zijn. Hierdoor vindt u bij ons altijd wel een elektrisch aangedreven pallettruck die aansluit op uw bedrijfsprocessen.

Elektrische palletwagens en veiligheid

Elektrische pompwagens bieden grote voordelen op het gebied van ergonomie en veiligheid. De machine zorgt voor veilige verplaatsing van zware lasten, zodat medewerkers onder ergonomische omstandigheden hun werk comfortabel kunnen uitvoeren. Belangrijk hierbij is wel dat het personeel aandacht blijft houden voor regelgeving op het gebied van veiligheid.

Zo is het cruciaal om bij het gebruik van een elektrische palletwagen altijd naast het voertuig te lopen en veiligheidsschoenen te dragen. Ook moet de onderhoudsconditie van de pallettruck voor gebruik worden gecontroleerd en tijdens gebruik de beperkte bodemspeling van de wagen in acht worden genomen. Een goede training van medewerkers helpt bij de naleving van deze regels.

Elektrische pompwagen kopen: waar moet u op letten?

Bij het kopen van een elektrische pompwagen vormen de afmetingen een belangrijke overweging. Het voertuig moet immers passen in de (wellicht smalle) gangpaden van uw magazijn en manoeuvreren zo makkelijk mogelijk maken voor medewerkers. Ook belangrijk is het materiaal van de wagen, net als de lengte van de twee vorken.

Het belangrijkste criterium voor een elektrisch aangedreven palletwagen is vanzelfsprekend het draagvermogen. Afhankelijk van uw werkzaamheden en goederen moet de machine zware lasten aankunnen van bijvoorbeeld 1200 kg of 1500 kg. Twijfelt u over de belasting in uw specifieke situatie? Laat u dan vrijblijvend hierover adviseren door de experts van Intramat Group.

Elektrische palletwagen kopen bij Intramat Group

Wilt u een elektrische palletwagen kopen bij Intramat Group, maar heeft u nog vragen over onze producten of dienstverlening? Onze behulpzame medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Dat doen zij desgewenst telefonisch, maar ook komen ze graag bij u langs op uw bedrijfslocatie om u op maat verder te helpen.

Ziet u in onze webwinkel een elektrische pompwagen die u direct wilt kopen? Ons online bestelproces is veilig en flexibel. Ook bieden wij de mogelijkheid om elektrische palletwagens te huren in plaats van te kopen. Of dit mogelijk is bij de door u gewenste wagen, leest u op de productpagina. Hoe dan ook kunnen wij 90% van onze standaard producten uit voorraad leveren. 

Elektrische palletwagen