• Maatwerk advies
  • Snelle levering
  • Serviceonderhoud
  • Keuringen

Magazijn- en serveerwagens

2-Wanden wagens Bekijk
3-Wanden wagens Bekijk
4-Wanden wagens Bekijk
Platen wagens Bekijk
Kopwand wagen Bekijk
Duwwagen Bekijk
Etage wagen Bekijk
Houten bakwagen Bekijk
Platform wagen Bekijk
Rongen wagen Bekijk
Tafel wagen Bekijk
Serveer wagens Bekijk

Wat is een magazijnwagen?

Een magazijnwagen is een wagen met wielen die het verplaatsen van spullen makkelijker maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goederen die worden opgeslagen in een magazijn en die vervolgens ook weer weggaan. Voor elke interne transportstroom is er wel een geschikte magazijnwagen die aansluit op de behoeften van de branche of het bedrijf.

Magazijnwagens zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er etagewagens, die zijn uitgevoerd met meerdere plateaus en één of meerdere dichte wanden. Ook populair zijn tafelwagens, die twee of meer vaste werkbladen hebben en vaak worden gebruikt in hotels en productielijnen. Dan zijn er nog platformwagens, die ideaal zijn voor het vervoer van asymmetrische producten en waarvan de beugel soms inklapbaar is.

Wat is een serveerwagen?

Een serveerwagen is een wagen met wielen die het makkelijk maakt om dingen te serveren. Deze wagens zijn vaak gemaakt van roestvrijstaal (RVS) en zijn bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in hotels, schoolkantines, verzorgings- en ziekenhuizen. Dankzij meerdere platformen kunnen serveerwagens doorgaans veel borden, glazen en bestek vervoeren.

Hoewel magazijnwagens en serveerwagens veel overeenkomsten vertonen, is de eerstgenoemde productgroep vooral gericht op gebruik in een magazijn en de tweede op gebruik in de horeca en zorg en welzijn. Hierdoor is een magazijnwagen vaker inklapbaar en is een serveerwagen voor duurzaamheid en hygiëne vaker gemaakt van RVS.

Magazijnwagen kopen: waar moet u op letten?

Bij het kopen van een serveerwagen of magazijnwagen zijn er verschillende zaken waar u op kunt letten. Een leidend criterium is het beoogde gebruik; wat gaat u verplaatsen, wie gaat dat doen, welke afstand moet worden afgelegd en hoe vaak moet dit elke dag gebeuren? Het antwoord op deze vragen bepaalt welke wagen het beste aansluit op uw behoeften.

Bij Intramat Group bieden we u de keuze uit een breed assortiment serveer- en magazijnwagens:

2-Wanden wagens

3-Wanden wagens

4-Wanden wagens

Platen wagens

Kopwand wagen

Duwwagen

Etage wagen

Houten bakwagen

Platform wagen

Rongen wagen

Tafel wagen

Serveer wagens

Wilt u een magazijnwagen gebruiken in een voertuig? Kies dan voor een variant die inklapbaar is, zodat deze makkelijk met de zending naar de plek van bestemming kunnen worden vervoerd. Heeft u een serveerwagen nodig die lang meegaat en voldoet aan strenge eisen op het gebied van hygiëne? Kies dan voor een exemplaar uitgevoerd in RVS.

Magazijn- en serveerwagens kopen bij Intramat Group

Magazijnwagens en serveerwagens koopt u tegen concurrerende prijzen bij Intramat Group. Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten of heeft u overige vragen? Graag komen wij vrijblijvend bij u langs op locatie om uw wensen te inventariseren en een maatwerk advies te geven. Uiteraard staan onze medewerkers u ook telefonisch graag terzijde.

Wilt u direct een magazijnwagen of serveerwagen kopen in onze webwinkel? Profiteer dan van een veilig betaalproces en snelle verzending. Maar liefst 90% van onze standaard producten is uit voorraad leverbaar. Bij Intramat Group kunt u magazijnwagens en serveerwagens niet alleen kopen, maar ook huren. Indien van toepassing staat dit vermeld op de productpagina. 


Magazijn- en serveerwagens