Over ons


Handtransport.nl is een onderdeel van de Intramat Group.


Intramat is opgericht in 1995 met als hoofdactiviteit Importeur van heftafels / schaarliften. Na enkele jaren gespecialiseerd te zijn op het gebied van heftafels en schaarliften zijn wij, vanwege de grote vraag, ook overgegaan op de verkoop van  overige intern transportmaterialen. In de loop van de jaren is het assortiment dat wij aanbieden dan ook fors gegroeid.


Heftafels – schaarliften:

Wij zijn producent van Intralift heftafels. Standaard leveren we een groot assortiment aan verrijdbare heftafels, standaard heftafels en schaarliften. Bent u op zoek naar een heftafel die specifiek aan uw wensen voldoet? Dat is geen enkel probleem. Onze adviseurs helpen u graag om tot een goed concept te komen.

Heftafels kunnen o.a. worden voorzien van aangepast bladafmeting, rollenbaan, draaikrans, hekwerk, externe motorunit, extra bedieningspaneel, veiligheid balg, oprijplaat, heftruckopnames, anti slip laag, hoogte afschakeling, inspectieluik.


Intern Transportmateriaal:

Daarnaast zijn wij groothandel in een groot assortiment intern transportmateriaal.
Denk hierbij aan; pompwagens, steekwagens, magazijnwagens, afvaltransport, heftruckvoorzetmiddelen, stapelaars, meubelverplaatsers, hoogwerkers etc.


Heftrucks – Reachttrucks- elektropallettrucks – magazijn voertuigen – Pallettruck Twente:

Door de toenemende vraag naar heftrucks, Reachtrucks, elektropalletwagens, orderpickers, magazijnvoertuigen en stellingen heeft Intramat Group In April 2018 Pallettruck Twente aangekocht.
Pallettruck Twente heeft vanaf het ontstaan in 1996 ruime ervaring in de in- en verkoop van gebruikte en nieuwe machines. Daarnaast is er een onderhoudstak die uw machines kan voorzien van onderhoud en de noodzakelijk (jaarlijkse)keuringen.


Rolcontainers:


Gezien de ervaring in productie van rolcontainers bieden wij ook dit product gamma aan sinds 2018. Hierin zal het meeste geschieden op klant specifiek product. Diverse bedrijven gebruiken rolcontainers om hun product te vervoeren. Of het nu gaat om linnen (wasgoed), groente & fruit, post & pakketten, meubels of andere productgroepen wij bieden u een kwaliteitsproduct.


Huto Machines – liften, heftafels, stapelaars:


Op 01-02-2019 hebben wij 100% belang genomen in Huto Machines uit Veghel. Uit operationeel en logistiek oogpunt hebben wij besloten het bedrijf te verhuizen naar onze bestaande locatie in Wierden, waar wij bestaande en nieuwe relaties bedienen in geheel Europa.


Wat kunt u van ons verwachten?

- Snelle levering (grotendeels uit voorraad) en vaak d.m.v. eigen transport.
- Goede prijs / kwaliteit verhoudingen
- Hoogwaardige kwaliteit voor intensief gebruik
- Klant gerichtheid
- Customer support o.a. door chat functie 7 dagen per week
- Service & onderhoud mogelijkheden
- Een vakkundig team van adviseurs die u graag helpen.


Maatwerk?


Heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten. Wij bouwen uw product geheel naar wens.

Wij bieden u kosteloos aan om uw bedrijf te bezoeken om bijvoorbeeld praktijk problemen te inventariseren en een passend advies te geven. Tevens bent u altijd hartelijk welkom op ons hoofdkantoor in Wierden (NL).